Hírek, beszámolók

Újra Musical és Miskolc gála a Művészetek Házában

A rendezvényt ebben az évben a Zene Világnapján, október 1-én 19 órától tartják Miskolcon, a Művészetek Háza színháztermében.

A program évek óta biztosít bemutatkozási lehetőséget a városból, megyéből származó, szárnyaikat próbálgató pályakezdő művészek számára.

2016-ban ifjú művészpalántaként Kolozsi Flóra, Handa Eszter és Grebely József kaptak lehetőséget, ők először lépnek fel a gálán, de visszatérőként itt lesz Jurák Lili, Keresztfalvi Bence és Czelláth Panna is, akinek művészi kibontakozását immár negyedik éve kísérheti figyelemmel a közönség.

Az esemény koncepciója szerint a fiatalok Miskolcon alkotó illetve a városból származó immár befutott országos és nemzetközi hírű művészekkel állhatnak egy színpadon, közülük többen évek óta felkészítő mentorként is rész vesznek a programban.

Idén is a színpadra lépnek Jancsó Dóra, Natsuki Yamaguchi, Tunyogi Bernadett, Cselepák Balázs, Csiszár István, Kamarás Máté előadóművészek, két évvel ezelőtt még az ifjú tehetségként, most viszont már ismert miskolci énekesként mutatkozhat be Simon Fruzsi. Minden évben érkeznek újabb vendégművészek az estre, ebben az évben Vágó Zsuzsi, a Budapesti Operettszínház sztárja és Eperjesi Erika, a Miskolci Nemzeti Színház operaénekese áll a Musical és Miskolc Gála színpadára.

A műsorban közreműködik a Diósgyőri Gimnázium Diákszínpada, valamint Németh Eszter és Hajdú Bálint táncművészek. A látványos zenés show meglepetésprodukciókat is tartogat a közönségnek.

Forrás: minap.hu, szinhaz.hu

Kapcsolódó tartalmak

A Hang-villa titka – új bemutató a Centrál Színházban gyerekeknek

admin

Aukció a Broadwayn

admin

"Itt volt és csodát tett, aztán elrepült"

polauf.eszter

Senki sem tökéletes, avagy azt se tudom, fiú vagyok-e vagy lány

Buchmann-Horváth Emese

Pannon Várszínház: mintegy 40 előadás 6 helyszínen a nyári szezonban

Volf Anna