Belföld Hírek, beszámolók

Utoljára látható Szegeden a Mamma Mia!

Plusz előadást hirdetett az ABBA-musicalből a Szegedi Szabadtéri, így ezen a nyáron háromszor, de immár utoljára látható a Dóm téren a nagysikerű produkció.

Negyedik éve megőrülnek a nézők a Dóm téri “ABBA-buliért”. Mivel a korábban meghirdetett előadásokra már hónapokkal ezelőtt elfogytak a jegyek, a Szegedi Szabadtéri Játékok úgy döntött, plusz dátumot jelöl ki egy harmadik Mamma Mia!-nak: 2017. július 6-án, csütörtökön is megnézhetik a Madách Színház csapatának fergeteges előadását a lelkes rajongók.

A Mamma Mia! abszolút rekorder a Dóm téren: 2014 óta az idei estékkel együtt összesen 17 alkalommal várták a nézőket a produkcióra, ráadásul egymást követő években. Ez azt jelenti, hogy összesen mintegy 70.000 ember láthatta a világon először non-replika változatban színre vitt sikerdarabot – márpedig ez egy teljes Szabadtéri-évad nézőszáma.

A nagysikerű musical plusz előadására szóló belépőket már megválthatja a közönség, viszont fontos tudni, hogy kivételesen csak bérletben. Háromféle konstrukció közül lehet választani. Aki a Vízkereszt, vagy amit akartok július 30-i előadásával párban nézné meg a Madách Színház produkcióját, arra a jól ismert ABBA-dalok és a látványos musical-jelenetek mellett egy fantasztikus Shakespeare-vígjáték vár, amelynek szerepeiben olyan sztárokat láthat, mint Alföldi Róbert, Bodrogi Gyula, Hernádi Judit, Görög László vagy épp Elek Ferenc.

A zenés színház kedvelőinek arra is van lehetősége, hogy a Mamma Mia!-t egy másik musicallel kombinálják. A tavalyi szuperprodukció, az Ének az esőben, és az egyik legjobban várt idei bemutató, a Veréb Tamás, Muri Enikő és Vágó Bernadett főszereplésével készülő A Notre Dame-i toronyőr is kapható párban a plusz előadással.

Kapcsolódó tartalmak

Szabó Dávid marad az Operettszínházban

Sándor Petra

Pókember 2009-ben a Broadway-n

admin

Ismét Golden Globe díjas a Glee!

admin

Nyomorultak sajtótájékoztató (2015. 02. 03.)

Tóth Barbara

VÍGNAP 2012

Bárány Anna