Hírek, beszámolók Rendezvények

Winter – Szulák Andrea koncertje a Kongresszusi Központban

A tél varázsa, az ünnep fénye egy különleges és sokoldalú nő hangján – így foglalhatnánk össze röviden Szulák Andrea ünnepi koncertjének lényegét.

A tavalyi nagysikerű lemezbemutató koncert után idén ismét a Budapest Kongresszusi Központban lép fel Szulák Andrea. Az EMeRTon-díjas magyar énekesnő, színésznő és zenekara a legszebb karácsonyi dalokkal idézi meg a tél csodáit. Az örökzöld dallamok, mint a Silver Bells, a Silent Night, az Adeste Fideles, a White Christmas vagy a Winter Wonderland elhozzák a régi karácsonyok hangulatát. Az ünnepváró koncertet nagyzenekari hangzás, különleges fények és a ragyogó táncosok teszik még emlékezetesebbé.

A koncerten két olyan kollégáját hívta meg vendégnek, akikkel az elmúlt években rendszeresen egy színpadon játszott: Serbán Attila és Veréb Tamás csatlakozik majd a művésznőhöz, hogy karácsony előtt két nappal egy kis melegséget, karácsonyi hangulatot csempésszenek a nézők szívébe. Közreműködik a Studio11 Ensemble, a Budapest Chamber Orchestra és a Budapest Táncművészeti Stúdió.

Az előadásra ide kattintva vásárolhatók jegyek.